Türkiye Kano Federasyonunda Alper Cavit Kabakçı, yeniden başkan seçildi - Haber 1Haber 1

Türkiye Kano Federasyonunda Alper Cavit Kabakçı, yeniden başkan seçildi

Türkiye Kano Federasyonunda Alper Cavit Kabakçı, yeniden başkan seçildi
Son Güncelleme :

22 Eylül 2024 - 14:23

68 okunma

ANKARA (AA) – Türkiye Kano Federasyonunun olağan seçimli genel kurulunda Alper Cavit Kabakçı, yeniden başkanlığa seçildi.

Federasyonun 6. olağan genel kurul ve 8. olağan mali genel kurul toplantısı, Ankara'daki The Green Park Otel'de yapıldı.

Mevcut başkan Alper Cavit Kabakçı, 113 delegenin oy kullandığı seçime tek aday olarak girdi. Kullanılan oyların tamamını alan Kabakçı, üçüncü kez federasyon başkanlığına getirildi.

Divan başkanlığını Üzeyir Kodan'ın yaptığı genel kurulda, federasyonun yönetim ve denetim kurulu raporları da ibra edildi.

Alper Cavit Kabakçı başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Ali Abdüsselam Yılmaz, Bilgin Kopuz, Bülent Özyurt, Gizem Kaya, Mehmet Fatih Aksoy, Muhammed Demiralp, Süleyman Tunç, Oğuzhan Özen, Özge Ercan, Üzeyir Kodan.

Yeniden başkanlığa seçilen Kabakçı, genel kurulda, gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında sunum yaptı.

2022-2024 yıllarında yurt içinde 30 faaliyet düzenlediklerini belirten Kabakçı, milli sporcuların bu dönemde yurt dışında 40 faaliyete katıldığını söyledi.

Milli sporcuların uluslararası organizasyonlarda elde ettiği başarıları paylaşan Kabakçı, "Altyapıya yaptığımız yatırımları madalyalarla taçlandırdık. 2024 Durgunsu Kano Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda 1 gümüş ve 1 bronz madalya aldık." diye konuştu.

Sporcu, hakem, antrenör ve kulüp sayılarında yıllara göre artış yaşandığına işaret eden Kabakçı, Uluslararası Kano Federasyonu kongresinin kasım ayında Antalya'da yapılacağını kaydetti.

Seçimin ardından tekrar kürsüye gelen Kabakçı, delegelere desteklerinden dolayı teşekkür ederek, hep birlikte federasyona katkı sağlamak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

TGC 2024 Sedat Simavi Ödulleri