Türkiye İşitme Engelliler Hentbol Şampiyonası, Afyonkarahisar'da başladı - Haber 1Haber 1

Türkiye İşitme Engelliler Hentbol Şampiyonası, Afyonkarahisar'da başladı

Türkiye İşitme Engelliler Hentbol Şampiyonası, Afyonkarahisar'da başladı
Son Güncelleme :

24 Ocak 2022 - 17:20

49 okunma

AFYONKARAHİSAR (AA) – Türkiye Kadınlar ve Erkekler İşitme Engelliler Hentbol Şampiyonası, Afyonkarahisar'da başladı.

Milli takım sporcularının seçileceği ve aynı zamanda olimpiyata katılacak sporcuların belirleneceği organizasyon, 28 Ocak'a kadar sürecek.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Kerim Vural, yaptığı yazılı açıklamada, şampiyonada mücadele eden tüm sporculara ve antrenörlere başarılar diledi.​​​​​​​

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.