Türkiye Halter Federasyonu başkanlığına seçilen Talat Ünlü, görevi devraldı - Haber 1Haber 1

Türkiye Halter Federasyonu başkanlığına seçilen Talat Ünlü, görevi devraldı

Türkiye Halter Federasyonu başkanlığına seçilen Talat Ünlü, görevi devraldı
Son Güncelleme :

03 Kasım 2021 - 10:25

213 okunma

ANKARA (AA) – Türkiye Halter Federasyonunun 5. Olağan ve Mali Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Talat Ünlü, eski başkan Tamer Taşpınar'dan görevi devraldı.

Devir teslim töreni, federasyonun Çankaya'da Yelken Plaza'da bulunan merkezinde gerçekleştirildi.

Törene federasyon başkanvekili Ömer Öztürk, asbaşkan Taner Sağır ile asbaşkan Necati Kılıç da katıldı.

Federasyonun yeni başkanı Talat Ünlü, eski başkan Tamer Taşpınar ile yönetimine emekleri ve gayretli çalışmaları için teşekkür etti.

Yeni dönemde haltere katkı sağlamak için çok çalışacaklarını belirten Talat Ünlü, "Amacımız Türk halterini layıkıyla en iyi seviyeye getirmek. Bizden önceki başkanlarımıza ve bizlere destek olan delegelerimize sonsuz teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Tamer Taşpınar da başkan Talat Ünlü'ye başarılar dileyerek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.