Trabzonspor'da Serdar Saatçı için imza töreni düzenlendi - Haber 1Haber 1

Trabzonspor'da Serdar Saatçı için imza töreni düzenlendi

Trabzonspor'da Serdar Saatçı için imza töreni düzenlendi
Son Güncelleme :

13 Eylül 2024 - 18:22

189 okunma

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübü, 4+1 yıllık anlaşma sağladığı Serdar Saatçı için imza töreni düzenledi.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, Serdar Saatçı için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk de katıldı.

Ertürk, törende yaptığı konuşmada, "Genç ve uzun yıllar Trabzonspor'a hizmet edecek bir oyuncu. Trabzonspor camiasına böyle yetenekli, genç ve geleceği parlak bir futbolcu kazandırdığımız için çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'a transfer olduğu için mutluluğunu dile getiren Saatçı da, "Yeni macera ve yeni hedeflerle birlikte Trabzonspor'uma ve takım arkadaşlarıma elimden gelen en iyi desteği vermeye çalışacağım. İnşallah bu sezonu en iyi şekilde geçirip güzel başarılar elde edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Açıklamada, Saatçı'nın "29" numaralı formayı giyeceği kaydedildi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

TGC 2024 Sedat Simavi Ödulleri