TBF Yönetim Kuruluna seçilen AA Genel Müdürü Karagöz, duygularını paylaştı: - Haber 1Haber 1

TBF Yönetim Kuruluna seçilen AA Genel Müdürü Karagöz, duygularını paylaştı:

TBF Yönetim Kuruluna seçilen AA Genel Müdürü Karagöz, duygularını paylaştı:
Son Güncelleme :

08 Ekim 2024 - 22:00

50 okunma

ANKARA (AA) – Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kuruluna seçilen Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, Türkiye'nin her noktasında basketbol heyecanının yaşanmasını istediklerini söyledi.

Karagöz, Türkiye Basketbol Federasyonunun olağan genel kurulundan sonra yaptığı açıklamada, Türkiye'de yeniden bir basketbol atmosferinin oluşması gerektiğini ifade etti.

Hidayet Türkoğlu başkanlığındaki yönetim olarak basketbolu daha da ileriye götürmeyi hedeflediklerini belirten Karagöz, şunları kaydetti:

"Basketbol, hem seyir zevki güzel hem de oynayanlara keyif veren bir spor. Türkiye'de yeniden bu basketbol rüzgarının esmesini ümit ediyoruz. Federasyon olarak yapmak istediğimiz projeler var. İstanbul'daki Basketbol Gelişim Merkezi zaten dünya çapında. Basketbola ne kadar ilgi gösterdiğimizi ve Türkiye'nin basketbol için ne kadar önemli bir ülke olduğunu gösteriyor. Ama bunu orada bırakmamak gerekiyor. Türkiye'nin her yerinden, Trabzon'dan, Hakkari'den, Diyarbakır'dan, Edirne'den, İzmir'den, Antalya'dan, her coğrafyadan, her ilçeden gençlerin, okulların, mahallelerin basketbol heyecanı içinde olmasını istiyoruz."

– "Alanında tecrübeli isimlerden oluşan bir yönetim var"

TBF Yönetim Kurulu Üyesi Karagöz, özellikle sokaklarda yoğun bir basketbol ortamının olmasını istediklerini vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sportif başarılar beraberinde seyir zevkini ve reytingi getiriyor. Ama öyle inanıyorum ki sadece sportif başarılara endeksli değil. Basketbol rüzgarı tüm ülkeyi kasıp kavurduğunda biz yönetim olarak yeni dönemde hedeflerimize ulaşmışız demektir. Bunu sağlamaya çalışacağız. Alanında tecrübeli isimlerden oluşan bir yönetim var. Basketbolda kavga, gürültü, stres çok yok. Futboldan ayrılan özelliğimiz bu. Basketbol, daha sportif daha sporla ilgili bir alan. Konuşmalar sportif başarılarla alakalı. Buralarda basketbol sporunun insan sağlığına olumlu etkisiyle alakalı konuşmalar yapılıyor. Hep birlikte el ele hem milli takımlar seviyesinde hem kulüpler seviyesinde basketbolumuzu uluslararası düzeyde temsil etmeye çalışacağız. Sadece sportif başarıdan bahsetmiyorum. Bu ülkede milyonlarca genç var. Hep birlikte bir basketbol rüzgarı oluşturalım istiyorum."

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.