Sivasspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı - Haber 1Haber 1

Sivasspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı

Sivasspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı
Son Güncelleme :

25 Kasım 2024 - 16:47

211 okunma

SİVAS (AA) – Net Global Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında 29 Kasım Cuma günü deplasmanda Onvo Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulübün açıklamasına göre, teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda ilk olarak koordinasyon ve ısınma çalışması yapıldı.

Ardından 7'ye 7 oyun oynayan kırmızı-beyazlı ekip, yarı sahada yapılan maçla günü tamamladı.

Ligde dün oynanan Kasımpaşa maçında 90 dakika forma giyen futbolcular ise yenilenme çalışması yaptı.

Sivasspor, yarın gerçekleştireceği antrenmanla maçın hazırlıklarını sürdürecek.

Corendon Airlines Park Antalya Stadı'ndaki Antalyaspor-Sivasspor karşılaşması, 29 Kasım Cuma saat 20.00'de başlayacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.