Samsunspor-Beşiktaş maçının ardından - Haber 1Haber 1

Samsunspor-Beşiktaş maçının ardından

Samsunspor-Beşiktaş maçının ardından
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2024 - 2:04

174 okunma

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig'de sezonun ilk maçında Beşiktaş'a 2-0 yenilen Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, bu karşılaşmadan öğrenecekleri olduğunu söyledi.

Reis, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça iyi başladıklarını ve ilk 30 dakika iyi oynadıklarını anlatarak "Oyunun kontrolü bizdeydi. Birinci golde bazı hatalar vardı. Atağa çıkmıştık. İkinci golü de hatamızdan yedik. Oyunun geneline bakarsak iyi oyun sergiledik." dedi.

"Bu maçtan öğreneceklerimiz var. Eminim sonraki maçta daha iyi performans göstereceğiz." ifadelerini kullanan Reis, "Kalite farkı diyebiliriz. Rakibimiz 3 şans buldu ve bunların 2’sini değerlendirdi. Bizim kenarlardan biraz daha düzgün ortalar yapmamız gerekiyor. Bunlara biraz daha çalışmamız gerekiyor. Ne yazık ki bugün kalite farkı kazandı." diyerek sözlerini tamamladı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

TGC 2024 Sedat Simavi Ödulleri