Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Almanya'da polis tarafından tartaklandığını söyledi: - Haber 1Haber 1

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Almanya’da polis tarafından tartaklandığını söyledi:

– “Bizi koruması gereken polisin beni itmesi sonucunda yere düştüm”

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Almanya’da polis tarafından tartaklandığını söyledi:
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2024 - 3:52

2.539 okunma

İSTANBUL (AA) – Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonu için Almanya’nın başkenti Berlin’e gelen Yunanistan ekibi Panathinaikos AKTOR’un başantrenörü Ergin Ataman, polis tarafından tartaklandığını belirtti.

Ataman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, “Konaklayacağımız otele girerken ilk önce Fenerbahçe taraftarının saldırısına uğradım. Daha sonra ailemle asansöre binerken bizi koruması gereken polisin beni itmesi sonucunda yere düştüm. Beni tartakladı. Bu olayın görüntüleri ve şahitleri var. Cumhurbaşkanlığımıza, Dışişleri Bakanlığımıza ve Berlin Büyükelçiliğimize haber verdik. Sağ olsun ilgileniyorlar. Şu an lobide bekliyoruz. Odaya çıkmamıza izin vermiyorlar.” ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

TGC 2024 Sedat Simavi Ödulleri