Özel Sporcular Bocce Kupa Müsabakaları, Aydın'da başladı - Haber 1Haber 1

Özel Sporcular Bocce Kupa Müsabakaları, Aydın'da başladı

Özel Sporcular Bocce Kupa Müsabakaları, Aydın'da başladı
Son Güncelleme :

25 Eylül 2024 - 13:45

80 okunma

AYDIN (AA) – Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) tarafından Aydın'ın Didim ilçesinde düzenlenen Bocce Kupa Müsabakaları başladı.

Ankara Üniversitesi'nin Didim Öğrenci Rehabilitasyon Spor Eğitim Merkezleri'ndeki müsabakalara 81 ilden down, otizm ve zihinsel engelli sporcular katıldı.

TÖSSFED Asbaşkanı Ensar Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, organizasyona 250 sporcunun katıldığını söyledi.

Kurt, özel sporcuların müsabakaların dışındaki serbest zamanlarda farklı deneyimler yaşayacağını ifade ederek, "Bocce müsabakaları sonucunda başarı gösteren ilk üç takıma da madalya ödüllerini takdim edeceğiz. Ağır engeli olan bireylere de rehabilite amaçlı bocce etkinliği düzenliyoruz. Özel çocuğa sahip ailelere sesleniyorum, çocuklarınızı spora yönlendirin. Burada özel sporcularımız arasında dünya birincileri de yer alıyor." diye konuştu.

Organizasyon 29 Eylül Pazar günü sona erecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

TGC 2024 Sedat Simavi Ödulleri