Milli para masa tenisçi Abdullah Öztürk'e sponsor desteği - Haber 1Haber 1

Milli para masa tenisçi Abdullah Öztürk'e sponsor desteği

Milli para masa tenisçi Abdullah Öztürk'e sponsor desteği
Son Güncelleme :

03 Ağustos 2024 - 17:00

169 okunma

ANKARA (AA) – Son iki paralimpik oyunlar şampiyonu milli masa tenisçi Abdullah Öztürk, kuruyemiş firması Çitlekçi ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Çitlekçi firması ile Abdullah Öztürk arasındaki sponsorluk anlaşmasının imza töreni, Tunçlar Holding Genel Müdürlüğü'nde düzenlendi.

Abdullah, 28 Ağustos'ta başlayacak Paris 2024 Paralimpik Oyunları hazırlıklarına yoğun tempoda devam ettiğini aktararak, "2016 ve 2020'yi kazanan bir sporcu olarak Paris'e hazırlanıyorum. Üstümüzde çok büyük sorumluluk var. Bugün Çitlekçi ailesiyle çok önemli bir imza törenindeyiz. Yıllardır engelli sporunun en büyük sorunu, sponsor desteği bulamamamızdı. Projelerimizi anlattığımızda 'Siz ülkemiz için elinizden geleni yapıyorsunuz, biz de şampiyon sporcularımızın yanında olmak isteriz' gibi çok güzel bir tutumla karşılandık. Kendilerine teşekkür ediyorum. (Paralimpik Oyunlar'da) Üçüncü altın madalyayı alıp Türkiye'nin efsane sporcuları arasına girmek istiyorum." dedi.

Aktif kariyeri sonrası gerçekleştirmeyi planladığı Engelsiz Şampiyonlar Akademisi projesine de değinen milli sporcu, "Sporu bıraktıktan sonra arkamızdan gelecek yüzlerce engelli sporcu kardeşimiz olacak. Onlara da hem maddi hem manevi anlamda yardımcı olacaklarını ilettiler. Ben de çok memnun oldum." diye konuştu.

– "Amacımız, yeni Abdullah Öztürkleri ülkemize kazandırmak"

Tunçlar Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Abdullah Tunç, Abdullah Öztürk’ün Rio 2016 ve Tokyo 2020’den sonra Paris 2024’te de başarılı olacağına yürekten inandıklarını belirterek, "Abdullah Öztürk’ün şampiyon zihniyetine sahip olması, hem sporsever hem de kendi sektöründe yıllarca zirvede kalmayı başarabilmiş bir marka olarak bizler için büyük önem taşıyor. Milli sporcumuzun istikrarı ve başarıya ulaşma isteği, Çitlekçi markamızın kuruluş ve büyüme hedefleriyle örtüşüyor. Bu başarılar, Türkiye'deki engelli bireyler için hem umut oluyor hem de onların hayata tutunmasını sağlıyor. Sadece Paris'te değil hayatı boyunca desteğimizi devam ettireceğiz ve bu süreçte amacımız, yeni Abdullah Öztürkleri ülkemize kazandırmak olacak." ifadelerini kullandı.

Abdullah'ın başarılarıyla gurur duyduklarını dile getiren Tunçlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Tunç ise şunları söyledi:

"Abdullah, sporun engel tanımadığını bir kere daha hepimize gösterdi. Onu bu yolda desteklemek bizim için onur verici. Kendisi sadece dünya şampiyonu değil gönüllerin de şampiyonu. Paris'te de kendisini desteklemek için yanında olacağız. Ailece ve ülkece kendisini destekliyoruz."

Milli sporcu, törenin ardından masa tenisi oynadığı Abdullah Tunç ve Volkan Tunç'a Rio 2016 ve Tokyo 2020’de giydiği formayı hediye etti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

TGC 2024 Sedat Simavi Ödulleri