Milli atlet Yasmani Copello, Dünya Şampiyonası'nda final koşacağına inanıyor: - Haber 1Haber 1

Milli atlet Yasmani Copello, Dünya Şampiyonası'nda final koşacağına inanıyor:

– “Sıcaklar olmasa daha iyi derece elde edebilirdim. Bundan sonra bana göre iki final koşacağım. İnşallah ilk hedefim yarın finale yükselmek”

Milli atlet Yasmani Copello, Dünya Şampiyonası'nda final koşacağına inanıyor:
Son Güncelleme :

20 Ağustos 2023 - 19:45

67 okunma

BUDAPEŞTE (AA) – MUHAMMED BOZTEPE – Milli atlet Yasmani Copello Escobar, Macaristan'da düzenlenen 19. Dünya Şampiyonası'nın 400 metre engelli disiplininde yarı finale yükselmesine ilişkin, "Sıcaklar olmasa daha iyi derece elde edebilirdim. İnşallah ilk hedefim finale yükselmek." dedi.

Yasmani Copello, başkent Budapeşte'de yarı finale kaldığı elemelerden sonra AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Son sette yarıştığı sporcuların güçlü olduğunu belirten Yasmani Copello, yarı finale kaldığı için mutlu olduğunu söyledi.

Sıcak havanın koşarken kendisi etkilediğini ifade eden milli atlet, "Sıcaktan dolayı enerjim bitti. Sıcağın da etkisiyle bugün biraz kötüydüm. Bu akşam güzel dinleneceğim. Yarına daha hazır olacağım." ifadesini kullandı.

Yasmani Copello, yarınki yarı final koşusunu "final" gibi gördüğünü vurgulayarak, "Sıcaklar olmasa daha iyi derece elde edebilirdim. Bundan sonra bana göre iki final koşacağım. İnşallah ilk hedefim yarın finale yükselmek. Bunu başarabileceğime inanıyorum. Dünya şampiyonasında final koşmak ve başarılı olmak istiyorum." değerlendirmesini yaptı.

– Olimpiyat ve dünya şampiyonasında birer madalyası var

Milli atlet, 2016'da Brezilya'da düzenlenen Olimpiyat Oyunları'nda 400 metre engellide bronz madalya kazanırken, 2017'de İngiltere'de yapılan dünya şampiyonasında da gümüş madalya elde etti.

Yasmani Copello'nun Avrupa Şampiyonası'nda ise bir altın, bir gümüş ve bir de bronz madalyası bulunuyor.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.