Kocaeli'de düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası'nın açılış töreni yapıldı - Haber 1Haber 1

Kocaeli'de düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası'nın açılış töreni yapıldı

Kocaeli'de düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası'nın açılış töreni yapıldı
Son Güncelleme :

19 Eylül 2024 - 22:08

93 okunma

KOCAELİ (AA) – Kocaeli'nin Darıca ilçesinde düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Kulüplerarası ve Bireysel Türkiye Şampiyonası'nın açılış töreni gerçekleştirildi.

Cevher Dudayev Parkı'nda düzenlenen törende konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçelerinde ilk defa böyle bir organizasyon düzenlemenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını belirterek, sporculara başarılar diledi.

İzmit Körfezi'ndeki çalışmalar sayesinde denizde canlı popülasyonunun arttığına dikkati çeken Bıyık, buranın su sporlarına ev sahipliği yapmaya başladığını kaydetti.

Törende şampiyonaya katılan 28 takım ve 120 sporcu sırayla tanıtıldı.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir ile Darıca belediyelerinin katkılarıyla balıkçı barınağı ve marinada düzenlenen şampiyonada yarışlara yarın başlanacak.

Sporcular, Türkiye şampiyonu olmak ve milli takıma girebilmek için zıpkınlarıyla İzmit Körfezi'nde iki gün boyunca balık tutacak.

Yarışma sonunda dereceye giren sporculara ödül verilecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

TGC 2024 Sedat Simavi Ödulleri