Kayserispor, Giresunspor maçının hazırlıklarına başladı - Haber 1Haber 1

Kayserispor, Giresunspor maçının hazırlıklarına başladı

Kayserispor, Giresunspor maçının hazırlıklarına başladı
Son Güncelleme :

03 Şubat 2023 - 17:15

89 okunma

KAYSERİ (AA) – Yukatel Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Bitexen Giresunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve pas çalışmalarının ardından top kapma ve pres çalışması yaptı.

Bitexen Giresunspor-Yukatel Kayserispor maçı, 6 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de Çotanak Spor Kompleksi Stadı'nda oynanacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.