Golf tutkunları Limak Kemer Golf Cup'ta buluştu - Haber 1Haber 1

Golf tutkunları Limak Kemer Golf Cup'ta buluştu

Golf tutkunları Limak Kemer Golf Cup'ta buluştu
Son Güncelleme :

21 Ekim 2024 - 15:20

113 okunma

İSTANBUL (AA) – Limak Kemer Golf Cup 2024 ödülleri düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Limak, golf sporuna verdiği desteği "Limak Kemer Golf Cup 2024" ile sürdürüyor. Kemer Golf Kulübü'nde düzenlenen turnuvaya Limak Şirketler Grubu Onursal Başkanı Nihat Özdemir, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Kıvanç Oktay, Erhan Kamışlı, Hasan Akçakaylıoğlu, Mehmet Ziylan, Serra Tokar, Beyhan Goldman Benardete'nin yanı sıra iş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan 240 oyuncu katıldı.

İki gün boyunca süren etkinlik, Türkiye'de golf sporuna ilgiyi artırması açısından öne çıkıyor.

Erkeklerde Selim Evrengil, kadınlarda ise Çağla Metin Gross birincisi unvanının sahibi olurken, ödülleri Özdemir tarafından takdim edildi.

Junior kategorisinde Gross birincisi Can Marko Özdemir ve miniklerde Gross birincisi Ayşe Mina Gündoğar da kazananlar arasına isimlerini yazdırdı. Etkinlik ödül töreni sonrası Melsum Erdost ve Mest Band konseriyle devam etti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.