Futbol: Trendyol Süper Lig - Haber 1Haber 1

Futbol: Trendyol Süper Lig

– Kasımpaşa: 1 – Samsunspor: 0 (İlk yarı)

Futbol: Trendyol Süper Lig
Son Güncelleme :

26 Ekim 2024 - 17:40

127 okunma

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Çağdaş Altay, Murat Temel, Mert Bulut

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin Özcan, Ben Ouanes, Gökhan Gül, Fall, Hajradinovic, Aytaç Kara, Brekalo, Da Costa

Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Bedirhan Çetin, Van Drongelen, Bola, Soner Aydoğdu, Ntcham, Emre Kılınç, Holse, Schindler, Moundilmadji

Gol: Dk. 31 Aytaç Kara (Kasımpaşa)

Sarı kartlar: Dk. 16 Ben Ouanes, Dk. 36 Aytaç Kara, Dk. 45+4 Hajradinovic (Kasımpaşa), Dk. 45+4 Van Drongelen (Samsunspor)

İSTANBUL (AA) – Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Kasımpaşa-Samsunspor maçının ilk yarısını ev sahibi ekip 1-0 önde tamamladı.

17. dakikada Samsunspor penaltı kazandı. Winck'in Emre Kılınç'ı düşürmesinin ardından hakem Çağdaş Altay, penaltı noktasını gösterdi. 19'uncu dakikada Ntcham'ın penaltı vuruşunda meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına döndü.

27. dakikada Samsunspor bir penaltı daha kazandı. Korner sonrasında meşin yuvarlağa Opoku'nun eliyle temas etmesinin ardından hakem Çağdaş Altay, VAR incelemesi sonrasında penaltıya hükmetti. 28'inci dakikada penaltıda bir kez daha topun başına geçen Ntcham'ın vuruşunda, meşin yuvarlak üstten dışarı gitti.

31. dakikada Kasımpaşa'nın golü geldi. Brekalo'nun sağdan ortasında aut çizgisine yönelen topu takip eden Winck'in içeri çevirdiği meşin yuvarlağı Aytaç Kara, altıpastan kafa vuruşuyla ağlara gönderdi: 1-0.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Kasımpaşa'nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.