Fenerbahçe Opet-Beşiktaş arasındaki FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı yarına ertelendi - Haber 1Haber 1

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş arasındaki FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı yarına ertelendi

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş arasındaki FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı yarına ertelendi
Son Güncelleme :

02 Ekim 2024 - 22:21

93 okunma

İSTANBUL (AA) – Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş arasındaki FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı, taraftarlar sahaya yanıcı ve patlayıcı madde attığı için yarına ertelendi.

Basketbol Gelişim Merkezi'ndeki Fenerbahçe Opet-Beşiktaş maçı, 1 dakika 56 saniye oynandıktan sonra seyircilerin sahaya yanıcı ve patlayıcı madde atmasının ardından durduruldu. İki takım oyuncuları soyunma odasına giderken, taraftarlar da salondan tahliye edildi.

Müsabakanın durdurulmasının ardından FIBA Avrupa Başkanı Jorge Garbajosa, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, bir araya geldi. İstişareler sonucunda maçın yarın Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynanması kararlaştırıldı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

TGC 2024 Sedat Simavi Ödulleri