Erzurum'da bisikletçiler Downhill Türkiye Şampiyonası öncesi resmi antrenman yaptı - Haber 1Haber 1

Erzurum'da bisikletçiler Downhill Türkiye Şampiyonası öncesi resmi antrenman yaptı

Erzurum'da bisikletçiler Downhill Türkiye Şampiyonası öncesi resmi antrenman yaptı
Son Güncelleme :

03 Ağustos 2024 - 17:40

222 okunma

ERZURUM (AA) – Downhill Türkiye Şampiyonası için Erzurum'a gelen bisiklet sporcuları, resmi antrenmana çıktı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ejder 3200'ün destekleriyle düzenlenecek şampiyona için sporcular kente geldi.

Palandöken Dağı'nda yarın düzenlenecek Downhill Türkiye Şampiyonası için piste çıkan sporcular, 2,8 kilometrelik parkurda zirveye yakın noktadan rampaları aşarak, yarış öncesi resmi idman yaptı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Yarış Direktörü Gökmen Binici, AA muhabirine, Türkiye'nin dört bir yanından sporcuların yarış için kente geldiğini söyledi.

Binici, yarış için düzenlenen pistin nefes keseceğini belirterek, "Burası, Türkiye'de eşi benzeri olmayan tek profesyonel Downhill parkuru ve uzun bir aradan sonra yarış düzenleyeceğiz. Yaklaşık 55 sporcunun yarışacağı parkurumuz 2,8 kilometre uzunluğunda. Bugün resmi antrenman yapılıyor, yarın saat 11.00'de de adrenalin dolu bir yarış olacak." dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

TGC 2024 Sedat Simavi Ödulleri