Dünya Kız Çocukları Buz Hokeyi Günü etkinliği 9 şehirde yapıldı - Haber 1Haber 1

Dünya Kız Çocukları Buz Hokeyi Günü etkinliği 9 şehirde yapıldı

– Etkinlikte 152 sporcu yer aldı, 97 sporcu ise buz hokeyiyle ilk kez tanıştı

Dünya Kız Çocukları Buz Hokeyi Günü etkinliği 9 şehirde yapıldı
Son Güncelleme :

10 Mart 2022 - 12:20

55 okunma

ANKARA (AA) – Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu (IIHF) tarafından her yıl organize edilen Dünya Kız Çocukları Buz Hokeyi Günü etkinliği 9 şehirde yapıldı.

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, dostluk maçlarının yapıldığı etkinlikte tecrübeli sporcular, yeni başlayanlara eğitimler verirken eğlenceli anlar yaşandı.

Erzurum, Ankara, İstanbul, Bursa, Samsun, Kayseri, Hatay, Kocaeli ve Antalya'daki etkinlikte 152 sporcu yer aldı, 97 sporcu ise buz hokeyiyle ilk kez tanıştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Halit Albayrak, "Kız çocuklarımızın buzda attıkları her adım bizim için çok değerli. Bu güzel günü emekleriyle daha da güzelleştiren antrenör, yönetici, sporcu ve hakemlerimize çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

TGC 2024 Sedat Simavi Ödulleri