Bakan Kasapoğlu, Türkiye Yelken Federasyonu heyetini kabul etti - Haber 1Haber 1

Bakan Kasapoğlu, Türkiye Yelken Federasyonu heyetini kabul etti

Bakan Kasapoğlu, Türkiye Yelken Federasyonu heyetini kabul etti
Son Güncelleme :

23 Şubat 2022 - 11:31

95 okunma

ANKARA (AA) – Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) heyetini kabul etti.

Türkiye Yelken Federasyonundan yapılan açıklamada, Bakan Kasapoğlu'nun TYF Başkanı Özlem Akdurak ve yönetim kurulu üyeleri ile 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yelken branşında ilk kadın hakem olarak görev yapacak Pınar Coşkuner Genç'ten oluşan heyeti, makamında kabul ettiği belirtildi.

Akdurak'ın ziyarette Kasapoğlu'na 2022 yılında yapılacak organizasyonlar ve hedeflerle ilgili bilgiler verdiği kaydedildi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.