Adana'da uluslararası tenis turnuvası düzenlenecek - Haber 1Haber 1

Adana'da uluslararası tenis turnuvası düzenlenecek

Adana'da uluslararası tenis turnuvası düzenlenecek
Son Güncelleme :

17 Kasım 2021 - 15:40

101 okunma

ADANA (AA) – Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) World Tennis Tour J3 Adana ATDSK Cup Tenis Turnuvası, 22 Kasım'da Adana'da başlayacak.

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) Başkanı Ali Refah Keskin, yazılı açıklamasında, kulübün Adana'nın tek uluslararası tenis turnuvasına ev sahipliği yaptığını belirtti.

ITF'nin turnuva takviminde yer almaktan gurur duyduklarını aktaran Keskin, organizasyona şu ana kadar 30 ülkeden erkeklerde 470, kızlarda 465 sporcunun başvurduğu bilgisini verdi.

Keskin, turnuvada maçların 32'lik ana tablo ile yapılacağını, bu yüzden kızlarda ve erkeklerde eleme maçlarıyla toplam 112 sporcunun raket sallayabileceğini kaydetti.

Eleme maçları 20-21 Kasım'da oynanacak, turnuvada ana tablo karşılaşmaları ise 22 Kasım'da başlayacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.