19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası'na Fransa maçıyla başlayacak - Haber 1Haber 1

19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası'na Fransa maçıyla başlayacak

19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası'na Fransa maçıyla başlayacak
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2024 - 15:40

140 okunma

İSTANBUL (AA) – 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, UEFA 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası ilk maçında yarın Fransa ile karşı karşıya gelecek.

Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast'ta bulunan Seaview Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 22.00'de başlayacak. Müsabakayı Yunan hakem Vassilis Fotias yönetecek.

Şampiyonada B Grubu'nda İspanya, Fransa ve Danimarka'yla mücadele edecek milliler, grupta ilk 2 sırayı alması durumunda yarı finale yükselecek.

Teknik direktör Soykan Başar yönetiminde 29 Haziran'da İstanbul'da toplanıp 7 Temmuz'a kadar Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde sürdüren ay-yıldızlılar, 8 Temmuz'dan itibaren antrenmanlarına Belfast'ta devam etti.

Milli takım, bugün gerçekleştirilen antrenman öncesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma düzenledi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

TGC 2024 Sedat Simavi Ödulleri