Samsun Devlet Opera ve Balesi "Masal Şatosu" müzikalini sahneledi - Haber 1Haber 1

Samsun Devlet Opera ve Balesi “Masal Şatosu” müzikalini sahneledi

Samsun Devlet Opera ve Balesi “Masal Şatosu” müzikalini sahneledi

20 Mart 2025 - 14:16

ABONE OL

SAMSUN (AA) – Samsun Devlet Opera ve Balesi (SAMDOB), "Masal Şatosu" müzikalini yeniden minik sanatseverlerle buluşturdu.

Şahan Gürkan ve Cennet Türker'in yazdığı, Çelik Kasapoğlu'nun bestesini yaptığı müzikali çocuklar, Atatürk Kültür Merkezi Aydın Gün Sahnesi'nde izledi.

"Uyuyan Güzel" masalından esinlenen, prensini beklemek yerine onu aramak için yola çıkan prensesi konu edinen müzikal, eserin yazarlarından Şahan Gürkan'ın rejisiyle sahneye konuldu.

Eserin koreografisi Zeynep Bengier, kostümleri Şükran Kırcı, dekor tasarımı Orhan Açıkgöz, ışık tasarımı Oğuz Murat Yılmaz, video projeksiyonu ise Murat Turgut'a ait.

On dört şarkının yer aldığı müzikale minik seyirciler ilgi gösterdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.