AFAD'ın, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla düzenlediği sergi CerModern'de açıldı - Haber 1Haber 1

AFAD'ın, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla düzenlediği sergi CerModern'de açıldı

AFAD'ın, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla düzenlediği sergi CerModern'de açıldı

03 Şubat 2024 - 0:21

ABONE OL

ANKARA (AA) – Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla sergi düzenledi.

CerModern'de açılan sergide konuşan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, 6 Şubat'ta millet olarak genciyle yaşlısıyla acıların birlikte omuzlandığını ve yaraların beraber sarıldığını belirtti.

Asrın felaketinin, asrın dayanışmasına dönüştürüldüğünü dile getiren Yazgı, bu zor günlerde deprem bölgesinde yaptığı çalışmalardan dolayı AFAD'a ve tüm sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

Yazgı, AFAD'ın önemli çalışmalara imza attığına dikkati çekerek, serginin afet bilinci ve eğitimi konularındaki çalışmalarının yansıması olacağını ve toplumun afetlere karşı bilinçli yaklaşım geliştirmesine katkı sağlayacağını söyledi.

Öte yandan, AA'nın "Yılın Kareleri" oylaması kapsamında, CSO Ada Ankara ziyaretçilerinin oylamaya katılmasına olanak sağlayan ekran konumlandırıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.