21. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali devam ediyor - Haber 1Haber 1

21. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali devam ediyor

– Festival kapsamında Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı Maher Zain konser verdi

21. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali devam ediyor

28 Eylül 2024 - 0:02

ABONE OL

KONYA (AA) – Konya'da düzenlenen 21. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali'nin yedinci gününde Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı Maher Zain sahne aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca Kültür Yolu Festivali kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesinin katkısıyla düzenlenen festival kapsamında Mevlana Meydanı'ndaki Zain'in konserine çok sayıda kişi katıldı.

Türk ve Filistin bayraklarıyla alanı dolduran kalabalık, sanatçının "Free Palestine", "Ya Nabi Salam Alayka", Thank You Allah" ve "Maşaallah" adlı eserlerini coşkuyla dinledi.

30 Eylül'e kadar sürecek festivalde yarın Selçuklu Kongre Merkezi'nde saat 20.30'da Fas Kadiri Butşişi Sufi Müziği Topluluğu sahne alacak.

Dünyanın önde gelen festivalleri arasında yer alan Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali için detaylı bilgiye "mistikmuzikfestivali.com.tr" adresinden ulaşılabiliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.