Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi, Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavi gören depremzedeleri ziyaret etti - Haber 1Haber 1

Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi, Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavi gören depremzedeleri ziyaret etti

Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi, Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavi gören depremzedeleri ziyaret etti

09 Şubat 2023 - 19:55

ABONE OL

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavi gören depremzedelere ziyarette bulundu.

Kılıçdaroğlu ve eşi, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen asrın felaketinde yaralanan ve tedavileri için Bilkent Şehir Hastanesi'ne getirilen depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastane yetkililerinden de bilgi alan Kemal Kılıçdaroğlu, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, "Selvi Hanım'la beraber depremden kurtulan, şu anda hastaneye yatan hastaları ziyaret ettik. Kolay bir şey değil, gerçekten Türkiye'nin yüreği yanıyor." dedi.

Depremzedelerin yaşadıkları travmanın izlerini taşıdıklarını aktaran Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifalar diliyoruz. Doktor arkadaşlar ellerinden gelini yapıyorlar, çaba harcıyorlar. Yoğun bakımda olan hastalar var. Onların da bir an önce sağlığına kavuşmaları en büyük arzularımızdan birisidir. Belediyeler çalışıyor, belediye başkanlarımız çalışıyor. Hastalara ulaşmaya çalışıyorlar. Enkaz altında kalanlar var, gerçekten de insan bu gibi bir durumda ne söyleyeceğini tasarlayamıyor. Çok büyük acılar gerçekten, çok büyük acılar var. Az önce bir kadını ziyaret ederken, yani hıçkırıklarını tutamadı, nasıl kurtulduğunu anlatmaya çalıştı. Zor bir şey ama her şeyden önce buraya gelen ve tedavi olan hastalara doktor arkadaşlarımız ellerinden gelen bütün çabaları gösteriyorlar. Bütün doktor arkadaşlara yürekten teşekkür ederim."

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.