Kılıçdaroğlu zorla getirme kararına meydan okudu: Geri adım atarsam... - Haber 1Haber 1

Kılıçdaroğlu zorla getirme kararına meydan okudu: Geri adım atarsam…

Kılıçdaroğlu zorla getirme kararına meydan okudu: Geri adım atarsam…

17 Ekim 2024 - 0:33

ABONE OL

İstanbul 48. Asliye Ceza Mahkemesi, CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ‘zorla getirme’ kararı verdi. Bu kararın ardından sosyal medya hesabından görüntülü bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, meydan okudu: “Geri adım atarsam namerdim. Hodri meydan”

İstanbul 48. Asliye Ceza Mahkemesi, CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ‘zorla getirme’ kararı verdi. Karara muhalefetten tepkiler gelirken bir tepki de Kılıçdaroğlu’ndan geldi. Sosyal medya hesabı X’ten ‘Hodri Meydan’ başlıklı paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, mücadele etmekten vazgeçmeyeceğini söyledi.

“CHP’LİLERİ SİYASET DIŞINA İTMEYE ÇALIŞANLARA AÇIK VE NET ÇAĞRIMDIR”
Saray yargısının kendisini sindirmek için bu yöntemleri denediğini ifade eden Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:
“Ne günlere kaldık, Erdoğan çıkmış biz yumuşayacağız ama Kılıçdaroğlu izin vermiyor diye beni şikâyet ediyor ve bu da yetmiyor saray yargısı ile beni sindirmeye çalışıyor. Erdoğan’ın korkulu rüyası olmaya devam ettikçe, ekonomik kriz derinleştikçe, Kılıçdaroğlu düşmanlığı artmaya, türlü ayak oyunları ile CHP’lileri siyaset dışına itmeye çalışanlara açık ve net çağrımdır.”

“GERİ ADIM ATARSAM NAMERDİM, HODRİ MEYDAN”
“Tek bir CHP’liyi saray yargısına teslim etmeyeceğiz. Ne beni ne de diğer yol arkadaşlarımızı harcatmayacağız. Yargıya talimat vermeye bırak, derdin benimle ise ben dimdik durmaya devam edeceğim. Beşli çeteye peşkeş çektiğiniz ihaleleri, yolsuzlukları, vatandaşın cebinden çaldığınız her kuruşun hesabını sormaya ant içerim. Dün de bugün de yarın da son nefesime kadar bu halk için mücadele etmekten geri adım atarsam namerdim! Hodri meydan!”

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.