DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, DP Genel Başkanı Uysal ile görüştü - Haber 1Haber 1

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, DP Genel Başkanı Uysal ile görüştü

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, DP Genel Başkanı Uysal ile görüştü

08 Kasım 2022 - 15:05

ABONE OL

ANKARA (AA) – Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ziyaret etti.

Babacan, 14 Kasım'da DEVA Partisi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek "altılı masa toplantısı" öncesi Uysal ile bir araya geldi.

Basına kapalı görüşmede, Babacan'ın Uysal'ı 14 Kasım'da yapılacak toplantıya davet ettiği ve toplantı gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

Babacan, yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, 10 Kasım Perşembe de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret edecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.