Üniversite Hastaneleri Birliği toplantısı İstanbul'da yapıldı - Haber 1Haber 1

Üniversite Hastaneleri Birliği toplantısı İstanbul'da yapıldı

Üniversite Hastaneleri Birliği toplantısı İstanbul'da yapıldı

26 Eylül 2024 - 21:04

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Üniversite Hastaneleri Birliği (ÜHB) Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ev sahipliğinde yapıldı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Rektörü ve Üniversite Hastaneleri Birliği (ÜHB) Başkanı Prof. Dr. Nuri Aydın'ın başkanlığında, birlik üyesi 17 üniversite rektörünün katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya ÜHB'nin önceki dönem başkanlarından İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş ve birliğin kurucu başkanı Prof. Dr. Yunus Söylet de katıldı.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Bahçeköy Yerleşkesi'nde bulunan Orman Fakültesinde gerçekleşen genel kurulda, üniversite hastanelerinin mevcut durumu, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri katılımcılarla değerlendirilerek görüş alışverişinde bulunuldu.

Prof. Dr. Nuri Aydın, genel kurulun hem sağlık sektörü hem de üniversiteler için verimli sonuçlar doğurması temennisinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.