Türkiye'nin Seul Büyükelçisi Tamer, "Koreli Ayla"yı Seul'de ziyaret etti - Haber 1Haber 1

Türkiye'nin Seul Büyükelçisi Tamer, “Koreli Ayla”yı Seul'de ziyaret etti

Türkiye'nin Seul Büyükelçisi Tamer, “Koreli Ayla”yı Seul'de ziyaret etti

23 Ekim 2023 - 15:47

ABONE OL

ANKARA (AA) – Türkiye'nin Seul Büyükelçisi Murat Tamer, "Ayla" filmiyle hikayesi beyaz perdeye aktarılan Koreli Eunja Kim'i ziyaret etti.

Büyükelçilikten yapılan açıklamada, Tamer'in, Seul yakınlarında tedavi görmekte olan Kim'i ziyaret ettiği belirtildi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü vesilesiyle, Kim'e davetiye takdim eden Tamer, limon kolonyası, lokum ve Türk bayrağı hediye etti.

Tamer, "Koreli Ayla" Kim ile diyaloğunu, "'(Kim) Süleyman babamı çok özledim, fotoğraflarına bakıp ağlıyorum', dedi. Ayla'ya, bizler de onun çocukları sayılırız, sen de bizlere onun emanetisin dedim." şeklinde anlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.