Tokat'ta down sendromlu çocuklar çikolata ve ekmek yaptı - Haber 1Haber 1

Tokat'ta down sendromlu çocuklar çikolata ve ekmek yaptı

Tokat'ta down sendromlu çocuklar çikolata ve ekmek yaptı

21 Mart 2025 - 22:26

ABONE OL

TOKAT (AA) – Tokat'ta, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla "farkındalık günü" organize edildi.

Tokat İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen etkinlikte, "klasik otobüs"le alınan 10 çocuk, Tokat Sanayi Sitesi'ndeki çikolata ve ekmek atölyesine götürüldü.

Çocuklar burada çikolata ve ekmek yaptı.

Daha sonra Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü ev sahipliğinde Gülbahar Hatun İmareti'nde düzenlenen iftar programına götürülen çocuklar, yaptıkları çikolata ve ekmekleri misafirlere ikram etti.

Programa, Türkiye Down Sendromu Derneği Tokat Şubesi ve sivil toplum kuruluşu üyeleriyle çocukların aileleri katıldı.​​​​​​​

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.