Şırnak'ta şehit 154 asker, güvenlik korucusu ve siviller için anıt yapıldı - Haber 1Haber 1

Şırnak'ta şehit 154 asker, güvenlik korucusu ve siviller için anıt yapıldı

Şırnak'ta şehit 154 asker, güvenlik korucusu ve siviller için anıt yapıldı

06 Eylül 2024 - 13:40

ABONE OL

ŞIRNAK (AA) – Şırnak'ın Uludere ilçesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen 154 asker, güvenlik korucusu ve siviller için anıt yapıldı.

Uludere Kaymakamlığınca, ilçede terör örgütü PKK mensuplarınca farklı tarihlerde şehit edilen asker, güvenlik korucusu ve siviller için anıt inşa edildi.

Kaymakam Bekir Yalçın, şehit aileleri ve vatandaşlar, üzerinde şehitlerin isimlerinin bulunduğu anıtı ziyaret etti.

Şırnak'ın Uludere ilçesinde 2017 yılında PKK'lı teröristlerce evinin önünde düzenlenen saldırıda şehit olan güvenlik korucusu Mehmet Paksoy'un oğlu Zafer Paksoy, AA muhabirine, anıtın kendileri için büyük anlam ifade ettiğini söyledi.

Paksoy, "Anıt bizler için gurur verici oldu. Bu vatan toprakları için canını feda etmiş tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de sıhhat ve afiyet diliyorum." dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.