Sinop'ta 100 kilogramlık yayın balığı avlandı - Haber 1Haber 1

Sinop'ta 100 kilogramlık yayın balığı avlandı

Sinop'ta 100 kilogramlık yayın balığı avlandı

18 Şubat 2025 - 12:10

ABONE OL

SİNOP (AA) – Sinop'un Durağan ilçesinde amatör balıkçı, Kızılırmak'ta 2,5 metre boyunda, 100 kilogramlık yayın balığı avladı.

İlçede yaşayan amatör balıkçı Ramazan Yaman, balık tutmak için Kızılırmak'a olta attı.

Oltasına takılan 100 kilogramlık yayın balığını teknesine çekmeyi başaran Yaman, avladığı balığı evinin bahçesinde sergiledi.

Yaman, gazetecilere, geçen yıl da aynı bölgede 120 kilogram ağırlığında balık avladığını söyledi.

Hedefinin daha büyük balıklar avlamak olduğunu belirten Yaman, "Bu balığı avladığım bölgede 150 kilo civarında başka bir balık daha vardı. Maalesef onu avlayamadım. Bunu ise oltamızla zor olsa da teknemize çekebildik." diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.