"Şehirlerin Ecesi: Ankara" müzikali sahnelendi - Haber 1Haber 1

“Şehirlerin Ecesi: Ankara” müzikali sahnelendi

“Şehirlerin Ecesi: Ankara” müzikali sahnelendi

13 Nisan 2025 - 23:04

ABONE OL

ANKARA (AA) – Müzisyen Pınar Ayhan'ın yazıp yönettiği ve anlatıcılığını üstlendiği "Şehirlerin Ecesi: Ankara" müzikali sahnelendi.

CSO Ada Ankara Ziraat Bankası Ana Salonu'ndaki müzikalde Şef Orhun Orhon'un yönettiği Unique Filarmoni Orkestrası ve Korosu sahne aldı.

Pınar Ayhan, Ankara'nın 3 bin yıllık geçmişine ışık tutan müzikalde Frigler'den Büyük İskender'e, Galatlar'dan Anadolu Selçukluları'na, Osmanlı'dan Cumhuriyet'e kadar Başkent'in tarih boyunca üstlendiği rolü anlattı.

Ankara'nın başkent oluşunun hikayesinin de yer aldığı müzikalde, Ankara Kulübü Seymenleri ve Dans Dünyası Dans Topluluğu da Ayhan'a eşlik etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.