Pakistan ile ABD, bölgesel güvenlik konularında işbirliğini görüştü - Haber 1Haber 1

Pakistan ile ABD, bölgesel güvenlik konularında işbirliğini görüştü

Pakistan ile ABD, bölgesel güvenlik konularında işbirliğini görüştü

19 Aralık 2023 - 10:47

ABONE OL

İSLAMABAD (AA) – Pakistan ordusunun başındaki Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Asım Munir, ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) Komutanı General Michael Kurilla ile yaptığı görüşmede bölgesel güvenlikle ilgili işbirliği konularını ele aldı.

Pakistan ordusundan yapılan açıklamaya göre, resmi ziyaret kapsamında ABD'de bulunan Munir, Florida eyaletine bağlı Tampa kentinde CENTCOM'un merkezinde Kurilla ile bir araya geldi.

Görüşmede, bölgesel güvenlikle ilgili işbirliği konuları ele alındı.

Munir ve Kurilla, görüşmede, Pakistan ordusu ile CENTCOM arasında ortak eğitimlerin artırılması gerektiğini yineledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.