Muğla'da evindeyken ayağına yorgun mermi isabet eden Ukraynalı çocuk yaralandı - Haber 1Haber 1

Muğla'da evindeyken ayağına yorgun mermi isabet eden Ukraynalı çocuk yaralandı

Muğla'da evindeyken ayağına yorgun mermi isabet eden Ukraynalı çocuk yaralandı

29 Eylül 2023 - 19:35

ABONE OL

MUĞLA (AA) – Muğla'nın Fethiye ilçesinde, evindeyken ayağına yorgun mermi isabet eden Ukraynalı çocuk yaralandı.

Ailesiyle Foça Mahallesi'nde yaşayan 9 yaşındaki Mikhail Palchik'in ayağına, odasında bulunduğu sırada prefabrik çatıdan düşen yorgun mermi isabet etti.

Babası Sergey Palchik (39) tarafından hastaneye götürülen çocuk, tedavi edildi.

Durumu polise bildiren baba Palchik, şikayetçi oldu.

Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Palchik, AA muhabirine, ailesiyle savaştan kaçarak Fethiye'ye yerleştiklerini söyledi. Oğlunun yaralanmasına üzüldüklerini belirten Palchik, suçluların yakalanmasını ve cezalandırılmasını istedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.