Malatya'da yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı - Haber 1Haber 1

Malatya'da yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

Malatya'da yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

13 Şubat 2025 - 11:03

ABONE OL

MALATYA (AA) – Malatya'nın Darende ilçesinde kış aylarında yem bulmakta zorlanan yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.

Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı görevlileri, kış şartları ve kar örtüsü nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için çalışma yürüttü.

Görevliler, bu kapsamda kırsal bölgelerde belirlenen noktalara buğday, ekmek ve kemik bıraktı.

Vakıftan yapılan açıklamada, "Zengin vakıf kültürümüzün merhamet geleneğini devam ettiriyor, sevgi ve şefkat zincirinde hayvanlarımızı da unutmuyoruz. Yalnızca insanlara değil, doğadaki tüm canlılara karşı sorumluyuz." ifadelerine yer verildi.

Çalışmanın kış ayları boyunca süreceği belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.