Kırıkkale'de serinlemek için ırmağa giren genç boğuldu - Haber 1Haber 1

Kırıkkale'de serinlemek için ırmağa giren genç boğuldu

Kırıkkale'de serinlemek için ırmağa giren genç boğuldu

28 Ağustos 2023 - 20:01

ABONE OL

KIRIKKALE (AA) – Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde 17 yaşındaki genç, serinlemek için girdiği Kızılırmak'ta boğuldu.

Doğanay Mahallesi'nde serinlemek için Kızılırmak'a giren Ebubekir T'nin bir süre sonra akıntıya kapıldığını gören vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi.

İhbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve Kırıkkale Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ekipleri yönlendirildi.

Su altı arama ve kurtarma görevlisi tarafından nehirden çıkarılan Ebubekir T, ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ebubekir T, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.