Kayseri'de FETÖ'nün gaybubet evinde saklanan 6 kişi yakalandı - Haber 1Haber 1

Kayseri’de FETÖ’nün gaybubet evinde saklanan 6 kişi yakalandı

KAYSERİ, (DHA) – KAYSERİ’de FETÖ/PDY  soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan 6 kişi, örgütün gaybubet evlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

23 Mart 2018 - 11:49

ABONE OL

KAYSERİ, (DHA) – KAYSERİ’de FETÖ/PDY  soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan 6 kişi, örgütün gaybubet evlerinde yakalanarak gözaltına alındı.
Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, örgüt üyelerinin saklanması ve örgüt faaliyetleri sürdürebilmesi için illerde kurulan gaybubet evlerine operasyon düzenlendi. Mahkeme kararı ile haklarında yakalama kararı bulunan ve gaybubet evinde kalan A.Ş., M.Ş., S.Y., A.Ş., R.Ç. ve A.Ö.Ç. polis tarafından yapılan operasyonla gözaltına alındı. Firari diğer örgüt üyelerinin yakalanması için polis çalışma başlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.