Kars'ta nisan ayında kar etkili oldu - Haber 1Haber 1

Kars'ta nisan ayında kar etkili oldu

Kars'ta nisan ayında kar etkili oldu

05 Nisan 2025 - 12:01

ABONE OL

KARS (AA) – Kars'ın Sarıkamış ilçesinde sabah saatlerinde kar yağışı etkili oldu.

İlçede etkili olan sağanak yerini kar yağışına bırakırken, kayak merkezi pistleri, sarıçam ormanları ve bitkiler karla kaplandı.

Bazı vatandaşlar araçlarının üzerinde biriken karları temizledi. Kar yağışının en çok etkili olduğu 2 bin 368 rakımlı Handere Geçidi'nde kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı.

Kar yağışı nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler kar küreme çalışması başlattı.

Karlı ormanlar içinden Ankara istikametinde giden Doğu Ekspresi treni güzel manzaralar sundu.

Vatandaşlardan Emrah Temur, "5 Nisan'da uyandık her taraf bembeyaz, yağmurları beklerken tekrar kar yağdı." dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.