Kars'ta aranan cinayet zanlısı İran'a kaçmak isterken tırda yakalandı - Haber 1Haber 1

Kars'ta aranan cinayet zanlısı İran'a kaçmak isterken tırda yakalandı

Kars'ta aranan cinayet zanlısı İran'a kaçmak isterken tırda yakalandı

06 Ağustos 2024 - 13:41

ABONE OL

KARS (AA) – Kars'taki silahlı kavgada bir kişinin ölümüne ilişkin aranan zanlı, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinden yurt dışına kaçmak isterken düzenlenen operasyonla tırda yakalandı.

Cumhuriyet Caddesi'nde 27 Temmuz'da, aralarında husumet bulunan E.B'yi (26) kavga sonucu silahla öldürdükten sonra olay yerinde kaçan M.B'nin (40) yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.

Polis ekiplerince yapılan teknik ve fiziki takip sonucu M.B'nin yurt dışına kaçmaya çalıştığı belirlendi.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinden İran'a tır ile kaçmaya çalışan cinayet zanlısı, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Kars Emniyet Müdürlüğüne getirilen M.B. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kars'ta, 27 Temmuz'da, Cumhuriyet Mahallesi'nde, aralarında husumet olan M.B, E.B'yi silahla yaralayarak olay yerinden kaçmış, Harakani Devlet Hastanesi'ne kaldırılan E.B. 28 Temmuz'da müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.