Karların erimeye başladığı Sarıkamış'ta ormanlar kızıl sincaplarla şenlendi - Haber 1Haber 1

Karların erimeye başladığı Sarıkamış'ta ormanlar kızıl sincaplarla şenlendi

Karların erimeye başladığı Sarıkamış'ta ormanlar kızıl sincaplarla şenlendi

19 Nisan 2025 - 13:00

ABONE OL

KARS (AA) – Karların erimeye başladığı Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, ormanlar, parklar ve bahçeler kızıl sincaplarla şenlendi.

Karların erimeye başladığı ve etkili olan sağanağın ardından güneşli hava doğayı canlandırdı.

Sarıçam ormanlarıyla çevrili 2 bin 200 rakımlı ilçenin İnönü Mahallesi'nde bulunan millet bahçesinde kızıl sincaplar görülmeye başlandı.

Vatandaşların günün büyük bölümünde spor ve yürüyüş yaptığı, dinlendiği millet bahçesinde, kızıl sincapların ağaç dallarında gezinmesi, kozalak kemirmesi, ağaçlar arasında dolaşması görüntülendi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.