İzmir'de 1 kişinin öldüğü silahlı kavgaya ilişkin 11 şüpheli gözaltına alındı - Haber 1Haber 1

İzmir'de 1 kişinin öldüğü silahlı kavgaya ilişkin 11 şüpheli gözaltına alındı

İzmir'de 1 kişinin öldüğü silahlı kavgaya ilişkin 11 şüpheli gözaltına alındı

26 Nisan 2023 - 17:20

ABONE OL

İZMİR (AA) – İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir oto yıkamacıda 1 kişinin ölümü, 3 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgaya ilişkin 11 şüpheli yakalandı.

Bahriye Üçok Mahallesi'ndeki bir oto yıkamacıda 22 Nisan'da, aralarında alacak verecek meselesi bulunduğu öne sürülen iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Mehmet Servan Bayram'ın (32) hayatını kaybetmesi, 3 kişinin de yaralanması üzerine polislerce çalışma başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yürütülen çalışmanın ardından Karşıyaka, Bayraklı, Çiğli ve Buca ilçelerindeki bazı adreslere operasyon düzenlendi.

Operasyonda, olayla ilgisi görülen 11 şüpheli gözaltına alındı.

Söz konusu adreslerdeki aramalarda 10 tabanca, pompalı tüfek ile bu silahlara ait 491 fişek ve 3 muşta ele geçirildi.

Emniyette işlemi tamamlanan şüphelilerden 6'sı Karşıyaka Adliyesi'ne sevk edildi.

Diğer 5 kişinin polisteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.