Hatay'da depremzede çocuğun enstrüman hayali gerçekleştirildi - Haber 1Haber 1

Hatay'da depremzede çocuğun enstrüman hayali gerçekleştirildi

Hatay'da depremzede çocuğun enstrüman hayali gerçekleştirildi

21 Kasım 2024 - 12:23

ABONE OL

HATAY (AA) – Hatay'ın Defne ilçesinde yaşayan depremzede çocuk, hayali olan darbukaya Valilik aracılığıyla kavuştu.

Valiliğin yazılı açıklamasına göre, "Yüreğimizdeki Işık Projesi" kapsamında 31 Ekim'de Vali Mustafa Masatlı, eşi Esra Masatlı ile Antakya Gastronomi Çarşısı'nda 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen çocuklarla bir araya geldi.

Burada çocuklarla sohbet eden Esra Masatlı, 9 yaşındaki Ahmet Kazar'ın müziğe ve şarkı söylemeye merakı olduğunu, ayrıca darbuka hayali bulunduğunu öğrendi.

Bu kapsamda "20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü" çerçevesinde Defne ilçesinde geçekleştirilen ev ziyaretinde, Esra Masatlı depremzede çocuğa darbuka hediye etti.

Hayali gerçekleştirilen çocuk, ziyaret sırasında darbukasını çalıp şarkı söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.