GÜNCELLEME - Eskişehir'de sulama kanalına düşen çocuğu kurtardıktan sonra akıntıya kapılan kişinin cesedine ulaşıldı - Haber 1Haber 1

GÜNCELLEME – Eskişehir'de sulama kanalına düşen çocuğu kurtardıktan sonra akıntıya kapılan kişinin cesedine ulaşıldı

GÜNCELLEME – Eskişehir'de sulama kanalına düşen çocuğu kurtardıktan sonra akıntıya kapılan kişinin cesedine ulaşıldı

07 Ağustos 2024 - 22:20

ABONE OL

ESKİŞEHİR (AA) – Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde sulama kanalına düşen çocuğu kurtardıktan sonra suda gözden kaybolan kişinin cesedi, dalgıçlar tarafından bulundu.

Yeşiltepe Mahallesi Kanallı Sokak'ta bir çocuğun kanala düştüğünü gören İrfan Bağrıaçık (56), yardım etmek için suya atladı. Çocuğu sudan çıkaran Bağrıaçık, bu sırada akıntıya kapıldı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis, itfaiye, AFAD, AKUT, İHH ve İz Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi.

Polisin güvenlik önlemi aldığı bölgede arama kurtarma ekipleri, İrfan Bağrıaçık'ı aramaya başladı. AKUT ekipleri de botla su yüzeyinde arama çalışmalarına destek verdi.

Ekiplerin arama çalışması sonucu Bağrıaçık'ın cansız bedeni akıntıya kapıldığı yerin yaklaşık 500 metre ilerisinde AFAD dalgıçları tarafından bulundu.

Bağrıaçık'ın cesedi, yapılan incelemelerin ardından hastane morguna gönderildi.

Bu arada Bağrıaçık'ın sudan kurtardığı 9 yaşındaki İ.M.E'nin tedavisi Yunus Emre Devlet Hastanesinde sürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.