DSP Genel Merkezi'nde siyasi partiler arası bayramlaşma - Haber 1Haber 1

DSP Genel Merkezi'nde siyasi partiler arası bayramlaşma

ANKARA (AA) – Demokratik Sol Parti (DSP), Kurban Bayramı dolayısıyla partiler arası heyetleri ağırladı. Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşmalar kapsamında DSP'yi, AK Parti, MHP, CHP, Saadet Partisi, Zafer Partisi ve diğer partilerin heyetleri ziyaret etti. Ziyaretçiler, Genel Sekreter Hasan Erçelebi ve beraberindeki heyet tarafından ağırlandı. Gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunulan ziyaretlerde, konuk heyetler, […]

DSP Genel Merkezi'nde siyasi partiler arası bayramlaşma

17 Haziran 2024 - 17:20

ABONE OL

ANKARA (AA) – Demokratik Sol Parti (DSP), Kurban Bayramı dolayısıyla partiler arası heyetleri ağırladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşmalar kapsamında DSP'yi, AK Parti, MHP, CHP, Saadet Partisi, Zafer Partisi ve diğer partilerin heyetleri ziyaret etti.

Ziyaretçiler, Genel Sekreter Hasan Erçelebi ve beraberindeki heyet tarafından ağırlandı.

Gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunulan ziyaretlerde, konuk heyetler, çiçek ve çikolata getirirken, DSP'de de konuklara çay, kahve ve çikolata ikram edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.