Çığ nedeniyle kapanan Van-Çatak kara yolu açıldı - Haber 1Haber 1

Çığ nedeniyle kapanan Van-Çatak kara yolu açıldı

Çığ nedeniyle kapanan Van-Çatak kara yolu açıldı

21 Mart 2024 - 17:48

ABONE OL

VAN (AA) – Van'da çığ nedeniyle kapanan Van-Çatak kara yolu açıldı, Çatak-Pervari yolunda da çalışma başlatıldı.

Önceki gece meydana gelen çığın kapattığı Van-Çatak kara yolunda Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü ekipleri çalışma yürüttü.

Metrelerce karın bulunduğu bölgede zor şartlarda görev yapan ekipler, iş makineleriyle yolu açarak araçların geçişini sağladı.

Çığ riski nedeniyle dün çalışmanın yapılamadığı Çatak-Pervari kara yolunun da açılması için Karayolları ekipleri çalışmalara başladı.

İş makineleriyle yolda biriken kar yığınını temizleyen ekipler, yolun tahrip olan bölümlerini de onardıktan sonra ulaşıma açmayı hedefliyor.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Karayolları 11. Bölge Müdürü Demirhan Erol ve Van Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Onarım Daire Başkanlığı Çatak Şantiye Şefi Sıtkı İnal, çığ bölgesinde incelemelerde bulundu, görevlilerden bilgi aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.