CHP Genel Başkanı Özel, sefer açılışına katıldığı deniz otobüsüyle Didim'den Bodrum'a gitti - Haber 1Haber 1

CHP Genel Başkanı Özel, sefer açılışına katıldığı deniz otobüsüyle Didim'den Bodrum'a gitti

CHP Genel Başkanı Özel, sefer açılışına katıldığı deniz otobüsüyle Didim'den Bodrum'a gitti

01 Temmuz 2024 - 23:22

ABONE OL

MUĞLA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aydın ve Muğla büyükşehir belediyelerinin işbirliğiyle hayata geçirilen "Didim-Bodrum-Turgutreis Deniz Otobüsü Seferleri"nin açılışının ardından Didim'den Bodrum'a düzenlenen ilk tura katıldı.

Bodrum Limanı'na yanaşan deniz otobüsünden inen Özel, iskelede yoğun kalabalık tarafından karşılandı.

Vatandaşlarla selamlaşan Özgür Özel, beraberindekilerle Bodrum İskele Meydanı'ndan yürüyerek partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Partisine yeni üye olanlara rozet takan Özel, beraberindekilerle Bodrum Belediyesine geçerek Başkan Tamer Mandalinci ile görüştü.

Daha sonra ilçeden ayrılan Özgür Özel'e ziyaretlerinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Parti Meclisi üyeleri, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve partililer eşlik etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.