Cenevre'de mevsimin ilk kar yağışı başladı - Haber 1Haber 1

Cenevre'de mevsimin ilk kar yağışı başladı

Cenevre'de mevsimin ilk kar yağışı başladı

04 Aralık 2023 - 19:24

ABONE OL

CENEVRE (AA) – İsviçre'nin Cenevre kentinde sabah saatlerinden itibaren mevsimin ilk kar yağışı başladı.

İsviçre genelinde son günlerde etkili olan soğuk hava dalgası, yerini kar yağışına bıraktı.

Cenevre'deki mevsimin ilk kar yağışı, ulaşımda zaman zaman aksamalara neden olurken günlük hayatın rutininde olumsuzluk yaşanmadı.

Şehir genelinde, özellikle merkezi güzergahlarda küreme ve tuzlama çalışması yapılıyor.

Kar yağışı kentte güzel manzaralar oluşturdu, bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla bu görüntüleri kaydetti.

İsviçre'nin başkenti Bern ve Zürih'te ise hafta sonu etkili olan kar yağışı ulaşımda aksamalara neden olmuş, bazı uçuşlar iptal edilmişti.

İsviçre'de bu yıl yaz döneminde iklim değişikliğinin de etkisiyle rekor sıcaklık seviyeleri kaydedilmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.