BBP Başkanı Destici'den 750 lira vermek istemeyenlere hakaret - Haber 1Haber 1

BBP Başkanı Destici’den 750 lira vermek istemeyenlere hakaret

Limiti 100 bin lira ve üzerinde olan kredi kartlarından yıllık 750 lira Savunma Sanayii Destekleme Fonu’na katkı payı alınacağının açıklanmasının ardından başlayan tartışmalara BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı, bu parayı vermek istemeyenlere ağır sözlerle yüklendi.
İşte Destici’nin sözleri:

– 100 bin TL kredi kartı limitin olup 750 TL vermezsen sonun Suriye gibi olur, Irak gibi olur, Filistin gibi olur.

– Mehmetçik canını veriyor sen 750 TL vereceksin çok mu?

– 100 bin lira limiti olup 750 lira kredi kartı aidatı vermeyenler Türkiye ile Yunanistan karşı karşıya geldiğinde Yunanistan’ı savunurlar, batıyı savunurlar Ermenistan’ı savunurlar.

– Onun vermediği 750 TL’yi de biz veririz. Gitsin o 750 TL ile bir büyük rakı alsın demlenmeye devam etsin.

14 Ekim 2024 - 14:12

Limiti 100 bin lira ve üzerinde olan kredi kartlarından yıllık 750 lira Savunma Sanayii Destekleme Fonu’na katkı payı alınacağının açıklanmasının ardından başlayan tartışmalara BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı, bu parayı vermek istemeyenlere ağır sözlerle yüklendi. İşte Destici’nin sözleri: – 100 bin TL kredi kartı limitin olup 750 TL vermezsen sonun Suriye gibi olur, […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.