Balıkesir'de, hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı - Haber 1Haber 1

Balıkesir'de, hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı

Balıkesir'de, hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı

24 Nisan 2025 - 19:44

ABONE OL

BALIKESİR (AA) – Balıkesir'in Edremit ilçesinde, hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ile 77 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Edremit İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Ağrı adli makamlarınca "birden fazla kişinin kasten öldürülmesi" suçundan 2018 yılından bu yana aranan ve hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ile 77 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü M.K'nin Edremit ilçesinde saklandığını tespit etti.

Ekiplerin belirlenen adrese gerçekleştirdiği operasyonla firari hükümlü M.K. yakalandı.

M.K, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.